Google Assistant konačno može uzajamno djelovati sa SMS porukama

Fotografija članka: Google Assistant konačno može uzajamno djelovati sa SMS porukama

Google Assistant ima sve više posla

Oglas

Kao što je već poznato, Google Assistant je vrlo korisna “stvar”. Sada je ona dostupna na svim smartfonima koje pokreće Android Nougat ili Marshmallow. Čini se kako je popularni digitalni asistent nedavno postao još korisniji zahvaljujući novom ažuriranju.

Assistant sada može čitati vaše SMS poruke i biti s njima povezan. Na primjer, ukoliko kažete “Show me my messages”, sučelje vaših poruka pojavit će se na vašemu zaslonu. Nova značajka omogućuje vam da provjerite imate li novih poruka te vam može prikazati vaš zadnji razgovor ako kažete “Show me my last message”.

Također, tipka za odgovor nalazi se pored svakog razgovora i može biti korištena za otvaranje razgovora. Čineći to, Assistant će vas upitati želite li čuti poruku ili samo nastaviti dalje na iduću. Nažalost, Assistant ne razlikuje pročitane od nepročitanih poruka, ali nadamo se kako će i to biti moguće s novim ažuriranjem.

Važno je spomenuti kako Google Assistant koristi zadanu SMS aplikaciju kao što je Hangouts ili Facebook Messenger.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.