Google Allo od sad nudi personalizirane emojije

Fotografija članka: Google Allo od sad nudi personalizirane emojije

Ako ste ljubitelj emojija i imate instaliran Google Allo, imate sreće jer odnedavno Allo vam nudi mogućnost izrade cijelog niza emojija oblikovanih po osobinama vašeg lica.

Oglas

Prilikom pokretanja najnovije verzije Google Allo aplikacije, vjerojatno će vam odmah biti prikazan skočni prozor sa obavijesti da su dostupni personalizirani emojiji, ali ako slučajno ne vidite obavijest, evo kako da im pristupite:

  1. Kliknite na “Pokreni chat” u donjem dijelu zaslona
  2. Odaberite neki kontakt, nije važno koji (aplikacija čita podatke o kontaktima iz vašeg uređaja).
  3. U lijevom dijelu polja za unos teksta kliknite na “+”, zatim na malu ikonicu naljepnice (četvrta po redu slijeva). Na kraju, odaberite na desnom dijelu ekrana ikonu naljepnice sa znakom plus tik do nje, tada bi vam se trebao pokrenuti program za izradu emojija.
  4. Odaberite “stvori”, pokrenut će se selfie kamera. Položaj lica vam mora biti takav da su vam oči unutar “naočala” na ekranu. Kad ste zadovoljni, pritisnite ikonu fotića u dnu.
  5. Nakon par trenutaka, vaši osobni emojiji su gotovi i možete ih slati! Opcionalno, možete ih još doraditi prije spremanja ili čak možete pokušati ponovno, ako niste zadovoljni prvotnim pokušajem.

Ukoliko kontakt kojem želite poslati emoji nema Allo, bez brige, ukoliko se radi o drugom Android uređaju, taj kontakt će dobiti vaš emoji i poruku. Korisnici iPhonea, ne brinite, mislili su i na vas – i vi ćete dobiti SMS poruku i emoji, te možete odgovoriti kroz iPhoneov centar za poruke. Jedini koji su ostali kratki su korisnici Windows Phonea…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.