GOODDRIVE Football USB pendrive za ljubitelje nogometa

Fotografija članka: GOODDRIVE Football USB pendrive za ljubitelje nogometa

GOODDRIVE Football je najnoviji prijedlog firme Wilk Elektronik SA – proizvođača memorija iz Poljske. Već na prvi pogled odmah se vidi da je ovaj pendrive stvoren za nogometne navijače. Oklop ključa u obliku nogometne lopte i zeleno kućište s nacrtom nogometnog terena ukazuju na sportski karakter ove memorije.

"U periodu od dva tjedna počevši od 11. lipnja svi ćemo postati navijači", ističe Wiesław Wilk, predsjednik Wilk Elektronik SA. "GOODDRIVE Football je naš  prijedlog za sve navijače ove najpopularnije sportske discipline".

Kućište pendrive-a je izrađeno od posebne smjese gume koja će pružiti potpunu zaštititu podataka čak i u situaciji kada bi pendrive poslužio kao nogomenta lopta… (izdržljivost do 300G). GOODDRIVE Football ima kapacitet od 4GB, što omogućuje ubacivanje čitave utakmice u kvaliteti Full HD, odnosno više od 1000 slika. Slično drugim proizvodima firme Wilk Elektronik SA GOODDRIVE Football ima trajno jamstvo proizvođača. Više informacija na www.goodram.com.

Osnovne tehničke karakteristike:
–    GOODDRIVE Football (serija Sport)
–    Proizvođač: Wilk Elektronik SA
–    Dostupni kapacitet: 4GB
–    Jamstvo: trajno jamstvo proizvođača

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.