GOL.COM.HR – portal za ljubitelje sporta i nogometa

Fotografija članka: GOL.COM.HR – portal za ljubitelje sporta i nogometa

Novi portal www.gol.hr već na samom početku donosit će nogometne vijesti sa Svjetskog prvenstva u JAR-u te će svakodnevno svojim posjetiteljima omogućiti veliku dozu novosti iz nogometnom groznicom zahvaćene Afrike. Putem videa ljubitelji nogometa moći će pogledati najuzbudljivije golove, asistencije i driblinge iz  vrhunskih natjecanja poput Lige prvaka i Lige petice. Novu sezonu Ligu prvaka posjetitelji ovog portala također će moći pratiti uživo putem streaminga. Portal Gol.com.hr  donosit će izvještaje, reakcije i video materijale s kvalifikacija za Europsko i Svjetsko nogometno prvenstvo u kojima će izabranici Slavena Bilića nastojati izboriti ulazak među najbolje svjetske i europske nogometne momčadi.  Nogometni znalci moći će saznati i reakcije koje se događaju iza terena, poput mišljenja trenera, igrača i navijača.

Gol.com.hr donosit će i vijesti iz popularnog borilačkog natjecanja UFC-a. Borbe vrhunskih boraca posjetitelji će moći pratiti uživo putem streaminga , a moći će pročitati mišljenja i komentare vrhunskih stručnjaka iz područja borilačkih sportova.  Gol.com.hr  će znalcima i obožavateljima rukometa prenositi važne vijesti o našoj trofejnoj reprezentaciji, kao i o klupskim natjecanjima. Portal će o tenisu, moto sportovima, odbojci, zimskim i ekstremnim sportovima svojim posjetiteljima omogućiti pristup ekskluzivnim video materijalima, zatim intervjue, vijesti i magazinske priče vezane uz pojedino područje. Hokej, jedan od najpopularnijih sportova u Hrvatskoj, dobit će također veliki prostor na ovom portalu kroz foto galerije, video materijale, izvještaje i kolumne.

Portal će donositi reakcije ‘iza sportske scene’, zatim pitanja koja se nalaze ‘na rubu’ sporta  vezana uz sportska borilišta, magazinske priče, kolumne i sport gledan iz sasvim drugog kuta. Sportski video chat će ugošćavati poznata imena sporta, kao i nove nade hrvatske sportske scene. Portal će sadržavati servisne informacije i interaktivni sadržaj koji će  se sastojati od rezultata pojedinih utakmica, statistika, reagiranja navijača, anketa, kvizova, foruma i nagradnih igara.  U lifestyle rubrici portala ljubitelji automobila, mobitela i satova će pronaći informacije o novitetima na tržištu, a kako bi posjetitelji bili informirani o sportskim događanjima također će moći potražiti informacije o trendy mjestima i aktivnostima poput ronjena, jedrenja, trekinga. Gol.com.hr omogućit će uvid i u sportske financije – o transferima, vrijednosti pojedinih igrača, liga, dvorana i klubova. Posjetitelji će se moći informirati i o privatnom životu sportaša, poput njihovih obiteljskih priča, zanimljivosti u njihovom privatnom životu i ostalog zabavnog sadržaja. Nova TV nakon portala dnevnik.hr, zadovoljna.com. hr, blog.hr i novatv.hr pokreće i peti specijalizirani portal, za ljubitelje sporta.

sadržavat će sve informacije vezane uz nogomet i ostale sportove te će na taj način omogućiti svojim posjetiteljima da u svakom trenutku dobiju relevantne informacije iz sporta. Osim aktualnih vijesti pružit će servisne informacije o rezultatima i sportskim transferima te omogućiti interakciju između sportske javnosti i aktera priča kojima će se baviti portal.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.