GoCar.hr – specijalizirana tražilica za vozila

Fotografija članka: GoCar.hr – specijalizirana tražilica za vozila

GoCar.hr – specijalizirana tražilica za vozila

Sigurno ste već pokušali tražiti vozilo ili motocikl u moru oglasnika i salona. Od sada vam je posao puno jednostavniji, jer smo dobili GoCar.hr, jedinstvenu tražilicu za vozila u kojoj, kako kažu autori tražilice, samo s jednim upitom možete pronaći oglase vodećih oglasnika i salona sve na jednom mjestu. Dok smo pisali ovaj tekst, u bazi smo pronašli gotovo 19.000 vozila na hrvatskom internetskom prostoru, što je već poprilična brojka.

Kako saznajemo, GoCar.hr radi poput Google tražilice, odnosno ima jedinstven način pretraživanja vozila na Internetu u široj regiji. Ono što ovu tražilicu čini jedinstvenom je jednostavno korištenje, brzina i točnost traženog rezultata. Pokušajte isti upit postaviti i u drugim tražilicama i vidjet ćete razliku koja ide u korist GoCar.hr tražilice koja izbacuje znatno kvalitetnije rezultate.

Razrađeni moduli omogućavaju jednostavan upit poput "Audi A6 oko 2002. do 15000 eura " ili "BMW terenci od 2003 do 2005 " ili "Passat diesel oko 10000 eur od 2001 god", a ovisno o potrebi i želji kupca dobit ćete linkove koji u cijelosti odgovaraju traženom upitu.

Ovaj je projekt osmislila tvrtka Effundo iz Zagreba, s ciljem da sve oglase vozila na hrvatskom webu objedini na jednom mjestu, kako bi korisnicima pružili jednostavan i brz pronalazak željenog vozila.

Svakako isprobajte GoCar.hr tražilicu i pronađite željeno vozilo na adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.