Gluhonijemom račun za telefon 40.000 kuna!

Racunalo.com foto

Mora platiti račun
Uputio je žalbu Hrvatskim telekomunikacijama, ali dobio je odgovor da račun mora platiti. Obitelj Jusić smatra da je njihov sin tipičan primjer žrtve tzv. dialer programa poznatih digitalnih napasnika interneta. Jusićevi su ogorčeni jer smatraju da je HT dužan zaštititi svoje korisnike i osigurati kontrolu nad tim virusima. Ističu kako ne bježe od plaćanja računa, ali za ono što su potrošili. Da su u pitanju uistinu virusi, potvrđuje zadnji račun za svibanj, koji je nakon isključenja interneta iznosio tek 300 kuna.


Moraju dignuti kredit
Nesretni je reprezentativac sav novac koji je dobio od grada za osvojenu zlatnu medalju u Melbourneu dao obitelji za račun, no to ne pokriva ni desetinu troška. Kako bi platili astronomski telefonski račun, obitelj Jusić ima jedan jedini izlaz podići kredit! Svoje nemilo iskustvo rukometni je reprezentativac odlučio javno ispričati kako bi spriječio ili barem upozorio korisnike na opasnosti od virusa.
Izvor: Večernji list

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.