GlobalNO1 TravelSIM GSM roaming free kartice dostupne i u Hrvatskoj, kombinacija sa Skype-om?

Fotografija članka: GlobalNO1 TravelSIM GSM roaming free kartice dostupne i u Hrvatskoj, kombinacija sa Skype-om?

Saznali smo kako u Hrvatskoj postoji još jedna tvrtka koja nudi vrlo povoljne roaming kartice, a koje su posebno interesantne onima koji puno putuju. Predstavljamo TravelSIM GSM roaming free kartice.

Oglas

Travesim GSM roaming free kartica funkcionira u gotovo svim zemljama svijeta i koristi je više od 3.000.000 korisnika. Kako kažu u tvrtki GlobalNO1, opcije se ostvaruju ekskluzivnim ugovorom sa tvrtkom Skype, čime ova usluga uvelike nadilazi funkcionalnosti standardnog telekom operatera.

Ono što TravelSIM GSM karticu čini posebnom je:
– korisnicima pružaju značajnu uštedu (i do 85% postojećih troškova u međunarodnom prometu s mobilne mreže)
– ne koriste “suptilne” trikove kako bi povećali vlastiti promet pod svaku cijenu, kao što su ugovorna obveza, istek kredita, ograničenost trajanja kartice ili smanjivanje kvalitete usluge bez prethodne obavijesti
– naplaćuju standardne cijene matične mreže Top Connect bez ikakvih dodatnih marži za sve ponuđene proizvode i usluge (slobodno pogledati na www.travelsim.com)
– smo osnovnu TravelSIM uslugu dodatno prilagodili specifičnim nišama i korisnicima nižih platnih mogućnosti

Osnovna usluga BASIC omogućuje ostvarivanje dolaznih i odlaznih poziva u Hrvatskoj i inozemstvu izravno uz pomoć SIM kartice (koja se u svakoj državi/mreži automatski registrira na originalni +372 broj) i s kojom se upućuju i primaju pozivi jednako kao i s bilo kojom drugom SIM karticom, samo što za dolazne pozive nema naknade u preko 140 zemalja (TravelSIM roaming free zona), te što su odlazni pozivi od 5 do 10 puta jeftiniji od naknada koje naplaćuju hrvatski mobilni operateri za međunarodno mobilno telefoniranje.

Uspoređujući cijenu i kvalitetu, preporučuje se i korištenje opcije pozivanja između dvije TravelSIM kartice, te ako se poziv obavi unutar TravelSIM roaming free zone koja broji 140 zemalja, tada je cijena nevjerojatnih 0,19€/min na teret pozivatelja. Kvaliteta i brzina prijenosa glasa je korištenjem ove usluge na najvišoj razini.

Detaljne i cijene potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.