The No Glasses 3D Tablet – prvi 3D tablet za koji ne trebate naočale!

Fotografija članka: The No Glasses 3D Tablet – prvi 3D tablet za koji ne trebate naočale!

Tablet se pojavio na Hammacher Schlemmer webu, a kako piše za gledanje 3D sadržaja ne trebaju vam 3D naočale. To je The No Glasses 3D Tablet.

Oglas

Pomalo neobičnog naziva, ali baš se tako zove – The No Glasses 3D Tablet (u slobodnom prijevodu – 3D tablet za koji ne trebate naočale). I sami znate da za gledanje 3D sadržaja na TV-u trebate imati posebne 3D naočale, bilo aktivne (s napajanjem) ili pasivne. No, za pregledavanje 3D sadržaja na ovom tabletu ne trebaju vam naočale.

Upravo smo prije nekoliko dana s predstavnicima nekih drugih uglednih medija imali polemiku oko 3D sadržaja i pripadajućih naočala i došli smo do zaključka kako bi ta tehnologija trebala već doći na razinu više. Logičan slijedeći korak je upravo pregledavanje 3D sadržaja bez naočala.

Ovo i nije neka velika novost. Prvi takav uređaj koji smo imali prilike vidjeti je Nintendo 3DS konzola koja koristi sličnu tehnologiju i video igre možete igrati bez korištenja 3D naočala. The No Glasses 3D Tablet je drugi takav uređaj koji se pojavio na tržištu, a očekujemo kako će ih biti sve više. Sam 3D sadržaj je prilično ugodan za gledanje, što i nije slučaj kod 3D naočala, kada gledanje 3D sadržaja može biti mučno. Što se tiče samog prikaza sadržaja, automatski ga može prebaciti iz 2D u 3D.

Što se tiče samih njegovih specifikacija, spomenimo kako The No Glasses 3D Tablet ima 8 inčni LCD ekran HD rezolucije od 1280×800 točaka. Ugrađeno je 16 GB interne memorije za vaše podatke proširivo preko microSD do  32 GB, a ima i USB ulaz standardne veličine (nije microUSB). Ugrađene su i dvije kamere od 0,3 MP i 2 MP, podržava Bluetooth, radi na Android 4.1 OS-u i ima bateriju koja će izdržati od 5-7 sati rada.

Cijena The No Glasses 3D Tablet uređaja u je 349,95$, što i nije puno. Možete ga naručiti već sada, a isporuka kreće 30. prosinca.

Na kraju ćemo dodati još jednu zanimljivost – za The No Glasses 3D Tablet u Hammacher Schlemmer daju doživotnu garanciju bez dodatne naknade. Kažu ovako – ako vas ovaj proizvod razočara iz bilo kojeg razloga, možete ga vratiti u Hammacher Schlemmer i zamijeniti drugim, ili dobiti povrat novca. Zanimljivo…

The No Glasses 3D Tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.