Glasina 1: SE PlayStation telefon – debi 9. prosinca?

Fotografija članka: Glasina 1: SE PlayStation telefon – debi 9. prosinca?

Osvrnemo li se na slike prototipa koje smo prethodno objavili,  uređaj je klizač s velikim zaslonom osjetljivim na dodir i kliznim game padom. Također je izvjesno da radi na android 2.3 Gingerbread, 1 GHz Chipset Qualcomm MSM8655, opremljen je sa 512 MB RAM-a, 1 GB ROM-a, utorom za microSD kartice i ugrađenom kamerom.

 

Sudeći prema pozivu (vidjeti gornju fotografiju), postavljenu na jedan od francuskih portala, veliku najavu Sony Ericsson će održati 9. prosinca, u 20:00 sati. Istaknuli su da je "od najočekivanijih unazad 10 godina, iako nema naznaka da li je to upravo PSP telefon. Slabo je moguće razjasniti situaciju i shematske slike na pozivu. U tom slučaju, najava od 9. prosinca, čak i ako se održi, ne znači da počinje tog trenutka prodaja  Sony Ericsson PSP telefon. Prema informacijama iz nekih drugih izvora na Internetu, SE će prikazati igraći uređaj i igre za njega po cijeni oko $ 10. 
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.