Glamour +, u Hrvatsku su stigle zaštitne folije za mobitele, pogotovo za smartphone

Fotografija članka: Glamour +, u Hrvatsku su stigle zaštitne folije za mobitele, pogotovo za smartphone

Iz Movensa opet dobre vijesti. Upravo smo saznali kako su im se u ponudi nalazi nešto novo, drugačije, a to su zaštitne folije za mobitele – Glamour +. 

Oglas

Glamour + višegodišnji je OEM proizvođač zaštitnih folija za mobitele, a kao samostalna kompanija posluju od 2009. godine.  Cilj joj je ponuditi veći izbor funkcionalnih zaštita za mobilne uređaje po prihvatljivoj cijeni, ali uz zadržavanje najviših japanskih standarda kvalitete. Trenutno posluju na svim kontinentima u nekoliko desetaka država svijeta, a Movens ju zastupa u Hrvatskoj.

Iako su relativno kratko prisutni, tržište je već prepoznalo kvalitetu proizvoda te varijetet koji omogućava svakom korisniku odabir karakteristika koje odgovaraju njegovim potrebama. U Hrvatskoj su trenutno dostupne zaštitne folije za najprodavanije proizvođače – Apple, HTC i Samsung.

Glamour+ zaštitne folije razlikuju se po karakteristikama:
– Anti-Glare – Uz korištenje smartphonea obično idu i otisci prstiju na ekranu… Više ne! Uz Anti-Glare zaštitnu foliju koristite vaš smatphone opušteno i bez dosadnih „packi“
– Hard-Coating – Pametni telefoni sa svojim velikim ekranima u kombinaciji sa ključevima ili nekim drugim oštrim predmetima obično završe sa ponekom ogrebotinom. Zato ih „obucite“ ovom izdržljivom zaštitnom folijom i budite bez brige sa mobitel u džepu ili torbici.
– Anti-Smudge – Želite zaštiti svoj smartphone od ogrebotina, ali i od otisaka prstiju i ostalih „packi“? Onda je Anti-Smudge pravo rješenje za vas.

Cijene folija kreću se od 79 do 149 kn, a mogu se kupiti kod maloprodajnih partnera Movensa ili na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.