Giraffas fast-food lanac u Brazilu nudi igranje nogometa gostima dok jedu

Fotografija članka: Giraffas fast-food lanac u Brazilu  nudi igranje nogometa gostima dok jedu

Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil kuca na vrata. Poznati Brazilski Giraffas fast-food lanac je smislio dodatni način da privuče goste i pametno iskoristi gužvu kroz interaktivno iskustvo igranja nogometa odmah na stolu,  dok jedete. 

Oglas

Zaposlenici Giraffas-a su primijetili da 90 % njihovih gostiju se igra svojim smartfonima dok jedu. Potaknuti viđenim došli su na ideju da ponude gostima kombinaciju virtualnog i stvarnog svijeta na svojim stolovima da bi se poigrali. Dakle, iskoristili su tacnu za hranu kao nogometni teren.  Salveta na tacni ima nacrtano nogometno igralište, a jedan kraj se može otkinuti i napraviti loptica od papira. Postavljanjem smartfona kao vrata gola puca se u vratara kome je cilj da spasi sve lopte. Ispucavanje papirnate kuglice vrši se prstima. Budući da smartfon nema pojma gdje će kuglica udariti, ali zahvaljujući prednjoj kameri, akcelerometru i mikrofonu, virtualni vratar ide u akciju da spasi gol. Sjajno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.