Gionee X1s je novi konkurent Xiaomi Redmi Note 4 modelu?

Fotografija članka: Gionee X1s je novi konkurent Xiaomi Redmi Note 4 modelu?

Nakon kineskoga, indijsko je tržište sve češće mjesto održavanja službenih premijera u industriji pametnih telefona, pa se tako i kineski Gionee odlučio upravo u Indiji predstaviti novi smartfon srednje klase.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Gionee X1s koji se u prodaji pojavio po cijeni od nekih 200 američkih dolara. Za tu cijenu Gionee X1s nudi značajke srednje klase u kućištu premium dizajna. Pripada istom segmentu tržišta kojim inače suvereno vlada Xiaomi Redmi Note 4. Pitamo se da li je kompanija Gionee ovaj smartfon zamislila kao direktnu konkurenciju uspješnom Xiaomi-jevom smartfonu?

Gionee X1s dolazi sa 5.2-inčnim ekranom 720p rezolucije, a u svom se radu oslanja na četverojezgreni MediaTek MT6737 procesor koji je uparen sa 3 GB radne i 16 GB proširive interne memorije. Sudeći po broju megapiksela na kamerama možemo zaključiti kako je Gionee X1s više orijentiran na današnju takozvanu selfie populaciju. Stražnja kamera tako dolazi sa nešto manje megapiksela nego prednja te ima 13 MP, dok prednja selfie kamera dolazi sa 16 MP senzorom i LED bljeskalicom.

U kućište ovog pametnog telefona smjestila se nezamjenjiva baterija kapaciteta 4.000 mAh, a prodaje se u standardnoj crnoj ili pak bijeloj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.