Gionee W909: stiže nam 4.2-inčni preklopni ‘kinez’

Fotografija članka: Gionee W909: stiže nam 4.2-inčni preklopni ‘kinez’

Kineska je agencija za certificiranje TENAA objavila neke podatke o najnovijem smartfonu kompanije Gionee koji je prošao certifikaciju.

Oglas

Riječ je o preklopnom modelu smartfona naziva Gionee W909 kojega će prema podatcima dostupnima od spomenute agencije krasiti specifikacije srednje klase. Tako će ovaj model imati dva 4.2-inčna TFT ekrana HD rezolucije (1.280 x 720 piksela), zatim osmojezgreni procesor sa radnim taktom od 1.8 GHz te 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Korisnici će u slučaju potrebe internu memoriju moći proširiti korištenjem MicroSD kartica i to do ukupno 128 GB. Zanimljivo je kako će se osim navedenih karakteristika na stražnjoj strani ovog preklopnog smartfona naći i senzor otiska prsta te 16 MP glavna kamera sa LED bljeskalicom.

Osim toga, ljubiteljima selfija će poslužiti i 5 MP prednja kamera, a tu će se naći i microUSB v2.0 port. Gionee W909 će raditi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a za sve koje zanima spomenut ćemo još kako teži 210 grama te ima dimenzije 124.6 x 62.5 x 16.4 mm. Debljina od 16.4 mm se odnosi na ovaj preklopni smartfon kada je zatvoren. Vjerujemo kako će vrlo skoro ovaj uređaj kompanija i službeno predstaviti sa još nekim detaljima vezanima uz specifikacije.

Gionee W909

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.