Gionee W909 je prvi preklopni smartfon sa 4 GB RAM-a

Fotografija članka: Gionee W909 je prvi preklopni smartfon sa 4 GB RAM-a

Kineska kompanija Gionee misli da još uvijek postoji tržište na kojem korisnike zanimaju preklopni mobiteli, pa su zato najavili predstavljanje high-end preklopnog Gionee W909 smartfona i to prije kraja ovog mjeseca.

Oglas

Dok čekamo predstavljanje, saznajemo kako je kompanija Gionee odlučila otkriti nekoliko zanimljivih specifikacija ovog nadolazećeg uređaja. Kao prvo potvrđeno je da će Gionee W909 doći sa 4 GB RAM-a, što ga čini prvim preklopnim smartfonom opremljenim sa tom količinom radne memorije, osim toga imat će i 64 GB interne pohrane.

Gionee W909 će imati što ponuditi i ljubiteljima fotografija, jer dolazi sa 16 MP glavnom kamerom, a uz to kompanija je potvrdila i kako će ovaj uređaj biti opremljen senzorom otiska prsta. Ostatak specifikacija ovog uređaja prije nekoliko dana nam je otkrila TENAA, a više o tome možete pročitati .

Po svemu sudeći Gionee W909 je smartfon namijenjen onima koji vole preklopne uređaje, a žele imati high-end hardver. Gionee će predstaviti W909 preklopni smartfon 29. ožujka, što je za manje od tjedan dana.

gionee-flip-phone-e1458559582677-1024x875

gionee-w909-teaser-02-600x971

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.