Gionee W900 – kako izgleda preklopni Android smartfon s dva 1080p ekrana

Fotografija članka: Gionee W900 – kako izgleda preklopni Android smartfon s dva 1080p ekrana

Nedaju se Kinezi i gotovo! Ako redovito pratite vjerojatno najbolji ICT portal u regiji, tada vam je Gionee poznat po najtanjim smartfonima na svijetu. No, izmislili su nešto novo – Gione W900.

Oglas

Ako se sjećate, kineska kompanija ima najtanje smartfone na svijetu. Ok, ovih se dana pojavljuju se neki novi i još tanji, no kada su se pojavili ultra tanki i bili su pravi hitovi.

Niti to nije bilo dovoljno ovoj inovativnoj kineskoj kompaniji tako da su ponovo izmislili nešto novo – preklopni smartfon s dva Full HD ekrana. Prepoznat ćete ga pod nazivom  Gionee W900 i kada se pojavi bit će prvi smartfon na svijetu koji ima dva 1080p ekrana.

Oba su veličine 4 inča i rezolucije od 1920 x 1080 točaka, dakle s vrlo visokih 550 točaka po inču (ppi). Novi Gionee W900 će raditi na 4-jezgrenom za sada neimenovanom procesoru na 1,5 GHz i imat će 2 GB RAM-a. Spominju se i dvije jake kamere – prednja od 5 MP i stražnja od 13 MP. Hoće li baterija od 2050 mAh biti dostatna? nadamo se kako hoće, kažu kako može napajati ovaj pametni telefon cijeli dan.

Za sada naravno nisu poznati niti cijena niti dostupnost. Šuška se o američkom tržištu, a dalje – ni traga ni glasa…

Ovo je jedan od prvih pametnih telefona s dva ekrana, ali nije jedini. Sjećate se odličnog YotaPhone 2 smartfona? Svakako .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.