Gionee S9 predstavljen – zaslon 5.5“, P10 SoC i dvije kamere

Fotografija članka: Gionee S9 predstavljen – zaslon 5.5“, P10 SoC i dvije kamere

Gionee S9 novi “flagship“ službeno predstavljen

Oglas

Već dugo vremena mogli smo čuti različite glasine o ovome uređaju, a sada je sve službeno i glasine su opet bile vjerodostojne u mnogim stvarima.

je službeno predstavljen u Kini. Krasi ga veliki 5.5“ FullHD zaslon. Ovaj novi “flagship“ koji ne donosi puno novih stvari, pokreće MediaTekov P10 SoC. Zaslon i SoC je naslijedio od svoga prethodnika Gionee S8, s razlikom u tehnologiji zaslona. Naime, novi S9 više ne koristi AMOLED zaslon, već je prešao na LCD.

Uređaj ima 4GB RAM-a te 64GB interne memorije koja je već postala standard na tržištu. Prava razlika u odnosu na prethodnika i velika novost nalazi se na polju fotografije. Gionee S9 na poleđini ima dvije kamere. Jedna od kamera ima 13MP, dok druga 5MP te dolazi s raznim efektima od koji je značajniji depth of field efekt. Za selfie i videopozive pobrinut će se prednja kamera od 13MP.

Novi Gionee je malo drugačiji po dimenzijama od svoga prethodnika i teži je 20g. Ovih 20g nije kompenzirano većom baterijom koja je trebala donijeti bolju autonomiju, naime baterija i dalje ima kapacitet od 3.000mAh.

Gionee S9 na tržištu će biti dostupan od 25. studenog po cijeni od 365$. Nažalost ovaj smartfon ne donosi potrebno osvježenje te sliči svome prethodniku u mnogim stvarima i pravo je pitanje kako će se prodavati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.