Gionee S10: otkrivene specifikacije sa naglaskom na moćne kamere

Fotografija članka: Gionee S10: otkrivene specifikacije sa naglaskom na moćne kamere

Prije otprilike mjesec dana kineski Gionee je predstavio svoje prve selfie orijentirane smartfone – Gionee A1 i Gionee A1 Plus, a čini se da kompanija ne namjerava tu stati.

Oglas

Na kineskoj agenciji za certificiranje pojavio se Gionee S10 model, a TENAA nam je već po običaju otkrila većinu hardverskih specifikacija. Tako sada znamo da će Gionee S10 doći sa ekranom dijagonale 5.5 inča i FHD rezolucije, a pokretat će ga zasada nespecificirani osmojezgreni procesor radnog takta 2 GHz. Ostatak specifikacija uključuje 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja je MicroSD karticama proširiva do ukupno 128 GB.

Softversku stranu ovog uređaja pokriva Android 7.0 operativni sustav povrh kojeg će se naći kompanijino Amigo korisničko sučelje. Kod kompanije Gionee smartfoni sa dvostrukom kamerom nisu novost, a na stražnjoj strani Gionee S10 modela nalazi se također dvostruka 13+13 MP kamera, dok će za selfie fotke biti zadužena 16 MP kamera.

Iako još nije poznat datum predstavljanja niti cijena, poznato je da će kompanija Gionee ovaj pametni telefon ponuditi u crnoj i zlatnoj varijanti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.