Gionee M6S Plus premijera se očekuje na posebnom eventu 24. travnja

Fotografija članka: Gionee M6S Plus premijera se očekuje na posebnom eventu 24. travnja

Polovicom prošle godine su se pojavili M6 i M6 Plus, a za ovu je godinu poznati kineski proizvođač smartfona pripremio novi model koji će naslijediti ovaj dvojac – Gionee M6S Plus.

Oglas

Na naslovnoj slici možete vidjeti i pozivnicu upućenu novinarima, a premijera se očekuje za tjedan dana, točnije 24. travnja u Pekingu. Za sada nisu objavljeni nikakvi tehnički podaci o ovom pametnom telefonu, ali logično je za pretpostaviti kako bi Gionee M6S Plus kao nasljednik trebao biti bolji od dva prethodnika.

Ono što će biti zajedničko je kako će dijeliti istu enkripciju za čitač otiska prsta, slične sigurnosne postavke, a i radit će na novijem operativnom sustavu. Ipak, nešto smo uspjeli saznati o karakteristikama.

Spominje se  kako će imati moćnu bateriju od 6020 mAh. Kao procesor se spominje neki od MediaTekove ponude, vjerojatno osjetno jači od Helio P10 kojeg je imao M6. Možda Helio P20 ili ili Helio P25? Isto tako, spominje se kako će imati čak 6 GB RAM-a, dok su prethodni modeli imali 4 GB. Očekujemo kako će i kamere napredovati, no za sada nema konkretnih informacija.

Strpjet ćemo se do 24. ovog mjeseca, kada se očekuju i službene informacije o Gionee M6S Plus smartfonu, odnosno poseban event na kojem će biti predstavljen.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.