Gionee M6S Plus: 6 GB RAM-a, baterija od 6.020 mAh i cijena boli glava!

Fotografija članka: Gionee M6S Plus: 6 GB RAM-a, baterija od 6.020 mAh i cijena boli glava!

Na kineskoj se smartfon sceni pojavio još jedan u nizu zanimljivih uređaja koji nekim svojim karakteristikama obara s nogu.

Oglas

Riječ je o Gionee M6S Plus pametnom telefonu koji je službeno predstavljen u Kini, a njegova je najzanimljivija karakteristika ogromna baterija kapaciteta 6.020 mAh. Ovom se zanimljivom popisu pridružuje i radna memorija koja broji čak 6 GB, dok će korisnicima na raspolaganju biti dvije varijante ovog uređaja kada je u pitanju interna pohrana. Jedna će varijanta Gionee M6S Plus smartfona raspolagati sa 64 GB interne memorije te će imati cijenu od nekih 509 američkih dolara, dok će varijanta ovog pametnog telefona sa 256 GB pohrane imati cijenu od čak 624 USD.

Ovaj će se Dual SIM pametni telefon u prodaji naći u Kini od drugog svibnja, a radit će na Amigo 3.5 korisničkom sučelju baziranom na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu. Moramo priznati kako se za navedene cijene ovdje možda ipak trebao naći noviji Nougat operativni sustav.

Gionee M6S Plus raspolaže 6-inčnim Oncell AMOLED ekranom FHD (1.080 x 1.920 piksela) rezolucije, dok se ispod poklopca našao Qualcomm Snapdragon 653 procesor koji radi na taktu od 1.95 GHz te je uparen sa ranije spomenutih 6 GB RAM-a. Na stražnjoj se strani ovog smartfona nalazi skener otiska prsta smješten odmah ispod kamere sa senzorom od 12 MP koju prati LED bljeskalica. Na prednju se stranu ovog 163.3 x 80.9 x 8.25 milimetara velikog smartfona smjestila kamera sa senzorom od 8 MP koja je idealna za hvatanje dobrih selfie fotki.

Od opcija povezivanja Gionee M6S Plus nudi 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Micro-USB 2.0, USB OTG i GPS podršku, zajedno sa standardnim 3.5mm audio izlazom.

Novo: Upravo smo saznali kako se upravo počeo prodavati u Kini po slijedećim cijenama:
– Gionee M6S Plus (6GB/64GB) – 507$
– Gionee M6S Plus (6GB/128GB) – 623$

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.