Gionee M2017: zakrivljeni 2K ekran, baterija od 7.000 mAh i još mnogo toga

Fotografija članka: Gionee M2017: zakrivljeni 2K ekran, baterija od 7.000 mAh i još mnogo toga

Kineska kompanija Gionee u pripremi ima uređaj jedinstvenog dizajna i impresivnih specifikacija koji se pojavio na certificiranju kod TENAA-e pod kodnim nazivom M2017.

Oglas

TENAA je osim uvida u hardversku konfiguraciju ovog uređaja otkrila i nekoliko slika koje potvrđuju da će stražnja strana nadolazećeg Gionee smartfona biti izrađena od materijala nalik na kožu. Gionee M2017 dolazi sa vrlo atraktivnim dizajnom koji uključuje kombinaciju crne i zlatne boje sa zakrivljenim ekranom. Osim toga ispod ekrana se našla fizička home tipka za koju vjerujemo da će udomiti senzor otiska prsta.

Ako ste mislili da je dizajn spektakularan, čekajte da čujete specifikacije. Gionee M2017 će doći sa 5.7-inčnim AMOLED ekranom 2K rezolucije (2.560 x 1.440 piksela), a riječ je o prvom kompanijinom uređaju sa zakrivljenim rubovima. Uređaj će raditi na zasad nespecificiranom osmojezgrenom procesoru radnog takta 1.9 GHz koji je uparen sa 6 GB RAM-a i 128 GB neproširive interne memorije.

Iznenadila nas je i njegova baterija koja će raspolagati sa impresivnim kapacitetom od 7.000 mAh, ali iznenađenja tu ne prestaju, jer će se sa stražnje strane ovog high-end phableta naći i dvostruka kamera koja kombinira 12 i 13 MP senzore sa podrškom za 4X optičko zumiranje. Sa prednje strane će se naći 8 MP selfie kamera.

Osim toga TENAA otkriva da će Gionee M2017 raditi na Android Marshmallow 6.0 operativnom sustavu, te će imati Dual SIM/ Dual standby podršku.

gionee-m2017-1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.