Gionee je najjači kineski brend u Indiji

Fotografija članka: Gionee je najjači kineski brend u Indiji

U našem dijelu svijeta se vrlo malo zna o ovoj popularnoj kineskoj kompaniji. Gionee se bolje prodaje u Indiji nego u Kini gdje dominiraju Xiaomi i Huawei.

Oglas

Prema najnovijim podacima koje je objavio Sino Market Research, Gionee je najjača kineska marka u Indiji. Bilježe odličan mjesečni rast – čak 8,3% u prosincu 2015. godine, odnosno 10,3% u siječnju 2016. godine. Zanimljivo je kako je Gionee na indijsko tržište ušao tek 2013. godine, a od tada su zabilježili rast prihoda od čak 550%.

Kažu kako je tajna uspjeha u razvoju prodajnog kanala koji uključuje čak 70.000 lokalnih partnera, 40.000 tržišnih stručnjaka i čak 200.000 partnera u Kini. Čini se kako u Beijing Digital Telecom Company Limited itekako znaju kako se radi dobar posao.

Inače, Gionee svoje proizvode prodaje u više od 50 zemalja širom svijeta, a koji čine oko 40% prihoda kompanije. U nastavku malo brojki koje puno toga govore.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.