Gionee GN9005 najtanji smartfon na svijetu od 5 mm uskoro u prodaji?

Fotografija članka: Gionee GN9005 najtanji smartfon na svijetu od 5 mm uskoro u prodaji?

Još jedan kineski proizvođač uskoro bi trebao imati svoje proizvode na tržištu. Dobit ćemo novi najtanji smartfon na svijetu – Gionee GN9005.

Oglas

S novim najtanjim smartfonom na svijetu uskoro izlazi mnogima nepoznata kineska kompanija Gionee, no ne i nama. Već smo ranije pisali o modelima i . Kako saznajemo, upravo su na certifikaciju u kinesku agenciju TENAA poslali svoj novi smartfon, model Gionee GN9005, gdje upravo prolazi pozitivno sve testove (i to smo saznali!).

Gionee GN9005 će, kada se pojavi na tržištu, biti najtanji smartfon na svijetu sa svojih samo 5 milimetara. Prema naslovnoj slici možete vidjeti kako se radi o prilično klasičnom dizajnu, no zaista bi ga bilo lijepo vidjeti uživo. Ovo nije prvi ovako tanak smartfon koji dolazi iz ove kompanije, već su ranije napravili Gionee Elife S5.5 o kojem smo već i koji je, kao što to njegov naziv sugerira, tanak samo 5,5 milimetara.

Gionee GN9005 u stvari nije top smartfon ove kompanije, ako govorimo o hardverskim specifikacijama, kao što je primjerice Gionee Elife S5.5. Prije bismo rekli kako spada u srednju klasu smartfona, a može se pohvaliti 4,8 inčnim AMOLED ekranom HD rezolucije od 720p (1280×720 točaka). Procesor je 4-jezgreni i radi na 1,2 GHz, ima 1 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka (bez microSD proširenja), dok je baterija od 2050 mAh.

Spomenimo i kako su ugrađene dvije kamere od 5 MP i 8 MP, a zgodno je što Gionee GN9005 podržava i novi TDD-LTE protokol za brzi prijenos podataka. Naravno, radi na Android 4.3 Jelly Bean operativnom sustavu, a u prodaji će se pojaviti vrlo brzo po vjerojatno vrlo konkurentskoj cijeni, pretpostavljamo oko 200 eura. Više detalja na .

Nekome je važan jaki procesor, a neki vole tanku i elegantnu liniju kao što je ima Gionee GN9005, bez obzira što se nalazi u smartfonu. Sto ljudi, sto ćudi… :)

Gionee GN9005 najtanji smartfon na svijetu od 5 mm uskoro u prodaji

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.