Gionee F6 i F205 su nadolazeći bezelless smartfoni; predstavljanje za nekoliko dana

Fotografija članka: Gionee F6 i F205 su nadolazeći bezelless smartfoni; predstavljanje za nekoliko dana

Gionee je jedan od najvećih kineskih proizvođača smartfona koji će za nekoliko dana na događanju u gradu Shenzhen predstaviti nekoliko bezelless pametnih telefona.

Oglas

Riječ je o uređajima koji će nositi nazive Gionee F6, F205, M7 Plus, S11, S11s i Steel 3, a za neke od ovih nadolazećih modela već je počela promotivna kampanja na kompanijinom službenom Weibo profilu. Ovi promotivni sadržaji nam ne govore ništa o nadolazećim pametnim telefonima osim njihovih naziva te činjenice da će biti opremljeni sa “full-screen” ekranima, čime možemo pretpostaviti da će imati omjer 18:9 te vrlo tanke rubove.

Prijašnje neslužbene informacije govore da će Gionee F205 doći sa 5-inčnim ekranom, četverojezgrenim MediaTek MT6739 procesorom uparenim sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne pohrane. Kombinacija kamera trebala bi uključivati 8 MP stražnju i 5 MP prednju, dok bi softversku stranu trebao pokrivati Android 7.1.1 Nougat.

Za sada ne postoje nikakve informacije koje hardverske konfiguracije bi trebali donijeti nadolazeći Gionee F6, Steel 3, S11 i S11s modeli.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.