Gionee Elife S8 sa MediaTek Helio P10 CPU uskoro u prodaji

Fotografija članka: Gionee Elife S8 sa MediaTek Helio P10 CPU uskoro u prodaji

Kineska je kompanija Gionee odlučila ovu godinu započeti sa novim logom, ali i novim zanimljivim pametnim telefonima koji čekaju svoje nove vlasnike.

Oglas

Jedan od prvih pametnih telefona koji će nositi novi kompanijin logo je Gionee Elife S8 flagship, njegova se premijera održala na MWC-u, a sada se čini da će se vrlo skoro ovaj model naći u prodaji i to prvo, naravno, u Kini.

To nam potvrđuje i kineska agencija za certificiranje TENAA koja nam je donijela listu glavnih značajki ovog flagshipa. Primjećujemo razliku u veličini ekrana; prijašnje su nam informacije govorile o 5.2-inčnom ekranu, dok nam TENAA otkriva kako se radi o većem, 5.5-inčnom AMOLED ekranu rezolucije 1.920 x 1.080 piksela. Ispod haube će raditi MediaTek MT6755 Helio P10 procesor uparen sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Za autonomiju ovog uređaja brine baterija kapaciteta 3.000 mAh, radit će na najnovijem Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu povrh kojega će biti Amigo 3.2 korisničko sučelje, a za fotografije će poslužiti 16 MP stražnja te 8 MP prednja selfie kamera. Osim toga, TENAA nam je otkrila kako će Gionee Elife S8 podržavati TD-LTE / LTE FDD / TD -SCDMA / WCDMA / CDMA2000 / CDMA 1X i GSM mreže. S obzirom da je certifikacija obavljena možemo očekivati kako će se ovaj pametni telefon uskoro naći u prodaji u Kini, a još poneki detalj o njemu pročitajte u našem tekstu sa njegovog predstavljanja koji možete pronaći .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.