Gionee Elife S8: GFXBench otkriva 4 GB RAM-a i 16 MP kameru

Fotografija članka: Gionee Elife S8: GFXBench otkriva 4 GB RAM-a i 16 MP kameru

Gionee Elife S8 je najnoviji pametni telefon koji se pod brojem modela GN9011 našao na GFXBench listama, pa tako otkrivamo što nam sve zanimljivo donosi ovaj kineski smartfon.

Oglas

Gionee Elife S8 između ostaloga donosi MediaTek MT6755 procesor i čak 4 GB radne memorije, a kao operativni sustav naveden je najnoviji Android 6.0 Marshmallow. Na listi se našla i glavna kamera sa senzorom od 16 MP te prednja kamera sa senzorom od 8 MP, a korisnicima će na raspolaganju biti i 64 GB interne memorije.

Navedeno je i kako ovaj pameni telefon dolazi sa kompaktnim ekranom od 4.6 inča koji će biti FHD rezolucije, no tu bi informaciju ipak trebali uzeti sa malom dozom zadrške, jer se na ovakvim listama ponekad znaju dogoditi pogreške.

Kineska je kompanija Gionee već najavila predstavljanje svog najnovijeg uređaja na ovogodišnjem MWC-u od kojega nas dijeli tek nekoliko dana. Sigurni smo da će predstavljeni uređaj biti upravo Elife S8, s obzirom da je na istom tom događanju prošle godine predstavljen Elife S7 model.

Gionee Elife S8

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.