Gigaset A 120 – njemačka kvaliteta po prihvatljivoj cijeni

Fotografija članka: Gigaset A 120 –  njemačka kvaliteta po prihvatljivoj cijeni
Skladne linije i jednostavnost dizajna obilježja su Gigaset A120 aparata, dok ekran od 1,4 inča i kvalitetna tipkovnica s navigacijskom tipkom koja se kreće u četiri smjera olakšavaju korištenje. Telefon može pohraniti do 50 telefonskih brojeva, a pamti 25 zadnjih poziva (zajedno s eventualnim pridruženim imenom tom broju i vremenom poziva).
 
Slušalica bez punjenja može izdržati do 200 sati u stanju pripravnosti ili 18 sati razgovora, dok ECO DECT tehnologija smanjuje snagu odašiljanja ovisno o udaljenosti slušalice od bazne stanice. ECO Mode opcija smanjuje snagu odašiljanja za dodatnih 80%, a ECO Plus opcija potpuno isključuje emisiju energije u stanju pripravnosti ako sve prijavljene slušalice podržavaju ovu opciju.
 
 
A120 omogućava korištenje bežičnih telefona ljudima s ograničenim budžetima. Uvođenjem ECO DECT tehnologije i u ovu klasu proizvoda dokazujemo kako slušamo naše kupce koji žele prilagoditi snagu odašiljanja ovisno o njihovim navikama telefoniranja, a različitim bojama kućišta želimo donijeti dašak svježine i različitosti u domove naših kupaca“, izjavio je Eduard Schmidhofer, glavni direktor Gigaset Communications Austria GmbH. 
 
Gigaset A120 je dostupan u trgovinama po cijeni od 189,00 HRK, a dostupan je u tri boje: crvena, bijela i klasična crna boja. 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.