Gigabyte GSmart Classic Lite i Essence 4 novi jeftini smartfoni

Fotografija članka: Gigabyte GSmart Classic Lite i Essence 4 novi jeftini smartfoni

Tajvanska je kompanija predstavila čak četiri nova smartfona sličnih karakteristika i naziva, rekli bismo za široke narodne mase. Oni su – Gigabyte GSmart Classic, Essence, Classic Lite i Essence 4.

Oglas

Sva četiri smartfona rade na Android operativnom sustavu. Prva dva su Gigabyte GSmart Classic i GSmart Essence su najavljeni još krajem ljeta, a u prodaji će se pojaviti ovih dana, ako već nisu. Prvi od ova dva ima 5 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, podržava Dual SIM, ima bateriju od 2000 mAh, a radi na manje poznatom 4-jezgrenom Spreadtrum SC7731G procesoru na 1,2 GHz, kao i na Android 5.1 Lollipop OS-u. Ugrađeno je 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije, kao i dvije kamre od 2 MP i 8 MP. Prodavat će se po 95 eura.

Drugi model, GSmart Essence, radi na Androidu 4.4 KitKat OS-u, ima 4,5 inčni IPS ekran rezolucije od 480 x 854 točaka, ima bateriju od 1600 mAh, te isti Spreadtrum SC7731G procesor, 512 MB RAM-a i 8 GB interne memorije. Cijena je samo 70 eura.

Kompanija je predstavila još dva modela, koji su vrlo slični u odnosu na dva prethodnika. Prvi je Gigabyte GSmart Classic Lite, a koji je brat blizanac modela GSmart Essence, jedino što ima veći 5 inčni ekran i košta 75 eura.

Posljednji je GSmart Essence 4 i on je najjeftiniji od ove četvorke. Ekran je 4 inčni i rezolucije 480 x 854 točaka, ima bateriju od 1300 mAh, MediaTek procesor, 4 GB interne memorije i kamere VGA i 2 MP.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.