Getac A410 je moćni i robusni 14 inčni tablet s Intel Skylake procesorom

Fotografija članka: Getac A410 je moćni i robusni 14 inčni tablet s Intel Skylake procesorom

Getac je poznata kompanija na području robusnih tableta i laptopa, a ni njihov novi Getac A 410 nije iznimka.

Oglas

Kakvo bi tržite tableta bilo bez onih žešćih i robusnih modela? Getac A410 je tablet koji je sposoban raditi i u najtežim radnim uvjetima na Windows operativnom sustavu. Ono što je važno znati kako je sam uređaj u potpunosti zaštićen sa svih strana zahvaljujući metalnom kućištu i gumenim rubovima.

Tablet se može pohvaliti Intel “Skylake” Core i5 ili Core i7 proceosorom, 4 GB DDR4 RAM-a i 32 GB interne memorije (SSD), a dolazi i u inačicama od 128 GB, 256 GB i 512 GB. Ekran je 14 inčni s s HD ili FHD rezolucijom, odnosno osvjetljenjem od 1000 ili 800 nita. Ugrađena je i posebna LumiBond 2.0 tehnologija koja optimizira osvjetljenje ekrana u odnosu na sunčevu svjetlost. Isto tako, postoji i poseban mod koji možete aktivirati i tako koristiti tablet dok pada kiša.

Getac A410 se može pohvaliti i prednjom FHD kamerom za video konferencije, stražnjom kamerom od 8 MP i s LED bljeskalicom, a također podržava i 4G LTE mreže, kao i Wi-Fi 802.11(ac), te Bluetooth 4.2. Zgodno je što ima i pregršt fizičkih tipki kako bi se korisnicima olakšao rad, a također je moguća i brza zamjena baterije.

Dodajmo i kako Getac A140 ima posebnu sigurnosnu zaštitu kao što je TPM 2.0 paket, a koji štiti uređaj od neovlaštenog upada u sustav. Postoje i različite metode autentifikacije kao što su RFID, SmartCard, čitač otiska prsta i drugi, a na raspolaganju vam je i Windows Hello.

Novi Getac A410 robusni tablete može pasti s visine od 1,2 metra bez oštećenja, a otporan je na vodu, prašinu udarce, vibracije, te ekstremne temperature. Sigurno vas zanima i cijena – za sada službeno nije objavljena, no nagađa se kako neće biti niža od 1.000$. Više detalja potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.