Get in the Ring najvatrenije startup natjecanje u pitchu idući tjedan

Fotografija članka: Get in the Ring najvatrenije startup natjecanje u pitchu idući tjedan

Get in the ring, jedinstveno startup  natjecanje u pitchu okupit će 11. travnja 2017. u zagrebačkom HUB-u 385 kremu domaće startup industrije.

Oglas

Cilj je izbor najboljeg startupa koji će dobiti priliku predstaviti se investitorima iz cijelog svijeta na finalnoj konferenciji u Singapuru.  Dvodnevni program pod pokroviteljstvom Erste banke započet će 10. travnja, gdje natjecatelje od 10 do 13 sati čekaju treninzi i rad s renomiranim mentorima kako bi se što bolje pripremili za sljedeći dan.

11. travnja u 16.15 sati posjetitelji će na panel raspravi pod nazivom: Koliko je godina rada potrebno za uspjeh preko noći, imati priliku poslušati neka od najpoznatijih imena domaće startup scene. Na panelu kojeg će moderirati poduzetnik i investitor Saša Cvetojević sudjelovat će: Matija Žulj, osnivač Agrivija, Domagoj Oreb, partner u South Central Ventures, Damir Sabol, osnivač i direktor MicroBlinka i PhotoMatha te Igor Strejček, direktor Sektora direktnih kanala Erste banke.

Nakon panel rasprave slijedi dosad neviđeni koncept natjecanja u pitchu u kojemu će osnivači startupa poput sportskih zvijezdi odmjeravati snage u pravom boksačkom ringu. Kroz pet rundi u trajanju od 30 sekundi, natjecatelji će debatirati o svojem timu, postignućima, poslovnom modelu i tržištu, financijama,  a sve će zaključiti kreativnim slobodnim stilom.

Stručni žiri sastavljen od renomiranih stručnjaka iz industrije odabrat će pobjednika, a startup koji uspije najviše zagrijati publiku i dobije najveći pljesak osvojit će dodatnu nagradu u iznosu od 2000 kuna.

Iza hrvatskog izdanja globalnog programa Get in the Ring stoje dvije najistaknutije razvojne institucije HUB385 i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP), a svoju podršku projektu dala i Erste banka.

S obzirom da je zagrebačko natjecanje jedna od posljednjih prilika za osvojiti ulaznicu za finale koje se u od 17. do 19. svibnja održava u Singapuru, domaćim startupima pridružit će se i oni međunarodni, u želji da baš oni sudjeluju na velikom finalu koji će okupiti više od 150 startupa iz 100-tinjak zemalja širom svijeta.

Natjecateljske prijave za Get in the Ring Zagreb otvorene su do 7. travnja do 12 sati putem web linka: http://bit.ly/2lDheD2, dok gledatelji koji žele biti dio ovog spektakla, svoje ulaznice mogu kupiti putem sustava Entrio po cijeni od 199 kuna, odnosno 49 kuna za studente.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.