Genius Traveler 9000LS – prijenosni bežični miš koji radi i na staklu

Fotografija članka: Genius Traveler 9000LS – prijenosni bežični miš koji radi i na staklu

Prijenosni bežični miš malih dimenzija pod imenom Genius Traveler 9000LS koristi DarkEye laserski senzor koji omogućuje rad na raznim površinama.

Oglas

Genius  Traveler 9000LS idealan je za sve one koji ne biraju mjesto i vrijeme na kojemu će uključiti prijenosnik – superiorna tehnologija omogućuje pouzdan i precizan rad ovog miša čak i na površinama kao što je prozirno staklo ili lakirani stolovi visokog sjaja, ali i na mramoru, sagovima i različitom namještaju.

Miš je izrađen u elegantnoj kombinaciji crne i plavo-sive boje, a gumirano hvatište osigurava da izvrsno leži u svakoj ruci i omogućuje optimalnu udobnost prilikom dužeg rada.

Dvosmjerna bežična komunikacija na 2,4-gigahercnom spektru s ugrađenom tehnologijom protiv interferencije jamči pouzdanu komunikaciju na udaljenosti do deset metara od računala te brzu i preciznu reakciju pokazivača na svaki vaš pokret. Radi dodatne kontrole preciznosti, razlučivost miša možete posebnim prekidačem podesiti na 800, 1200 ili 1600 tpi, ovisno o vašim potrebama.

Genius Traveler 9000LS - prijenosni bežični miš koji radi i na staklu

Baterijski pretinac prihvaća bateriju formata AA ili AAA, ovisno o tome koja vam je trenutno pri ruci – miš jednako pouzdano radi s oba formata. Ako ga ne koristite duže vrijeme – poseban prekidač za isključivanje prekinut će napajanje i time dodatno produljiti vijek trajanja baterije.

Kao i drugi Geniusovi modeli, i Traveler 9000LS dolazi s USB pico prijamnikom koji se dok se ne koristi može smjestiti u utor u mišu te Stick’n’Go mehanizmom koji omogućuje da ga elegantno pričvrstite na prijenosnik.

Genius Traveler 9000LS dostupan je u bolje opremljenim dućanima informatičke opreme i dodataka za računala po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.