Genius SW-G2.1-2000 Thunderclap – vrhunski zvuk za vrhunski gaming!

Fotografija članka: Genius SW-G2.1-2000 Thunderclap – vrhunski zvuk za vrhunski gaming!

Genius se pohvalio kako je proizveo odlične zvučnike kojima će se u prvom redu obradovati gameri. Predstavljamo Genius SW-G2.1-2000 Thunderclap zvučnike.

Oglas

Genius SW-G2.1-2000 zvučnici se sastoje od dva satelita klasičnog dizajna i subwoofera, uz zasebnu jedinicu s vanjskim pojačalom i kontrolama. Svaka od tri zvučničke jedinice smještena je u kvalitetno kućište, a u skladu sa svojom namjenom – zvučnici su dizajnirani u oklopljenom dizajnu i izvrsno se uklapaju u pozadinu svih virtualnih bitaka.

Pulsirajuće diodno svjetlo pali se u ritmu basa koji se reproducira i tako, u kombinaciji sa zvukom vrhunske kvalitete, pomaže stvoriti vrhunsku igraću atmosferu.

Kvalitetni tro-inčni zvučnički driveri u satelitima osiguravaju žive i jasne tonove visokih i srednjih frekvencija, dok se za duboke, prodiruće basove brine 6,5-inčni driver ugrađen u subwoofer. Ukupna izlazna snaga satelita i subwoofera iznosi 45 vata (RMS), što je dovoljno za stvaranje izuzetno vjerne i žive atmosfere u svim igrama, ali i za uživanje u glazbi te kvalitetan zvuk prilikom gledanja filmova.

Kontrole za glasnoću i bas Genius SW-G2.1-2000 zvučnika smještene su na prednjoj ploči vanjskog pojačala, na kojemu ujedno možete odabrati i izvor zvuka – na raspolaganju su vam klasični 3,5-milimetarski i RCA priključci, kao i priključci za slušalice i mikrofon.

Osim na stolno ili prijenosno računalo, televizor ili sustav kućne zabave, zvučnike lako možete spojiti i na iPad ili neki drugi tablet, kao i na mobitel ili igraću konzolu kao što su Playstation 2 ili 3, Xbox 360 ili Vii.

Zvučnici Genius SW-G2.1-2000 se mogu nabaviti za 799 kuna (preporučena maloprodajna cijena) u bolje opremljenim online dućanima i dućanima računalne opreme.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.