Genius SP-HF2020 – stereo zvučnici u elegantnom kućištu i s odličnim zvukom

Fotografija članka: Genius SP-HF2020 – stereo zvučnici u elegantnom kućištu i s odličnim zvukom

Iz Geniusa nam dolaze novi digitalni Hi-Fi stereo-zvučnikci oznake SP-HF2020. Namijenjeni su ljubiteljima vrhunskog zvuka, uz TV, računala, i slično.

Oglas

Opremljeni s četiri zvučnička drivera, profesionalnim D2Audio Digital Sound procesorom te tri ekvilajzerska efekta, SP-HF2020 izvrsna su alternativa dosadnom i ravnom zvuku koji nude ugrađeni zvučnici većine televizora.

Zvučnici dolaze u elegantnom drvenom kućištu koje poboljšava kvalitetu reprodukcije i uklapa se u praktično svaki ambijent dnevnog boravka. Visokokvalitetni tweeter smješten je na vrhu i osigurava kristalno jasne i čiste visoke tonove, dok je driver tipa closed frame smješten odmah ispod njega i zadužen za preciznu reprodukciju srednjih tonova. Dva open frame drivera smještena su na dnu i odgovorna su za jak i kvalitetan bas, bez potrebe za zasebnom subwooferskom jedinicom.

Tri ugrađena ekvilajzerska efekta omogućavaju Vam prilagodbu zvuka svakoj situaciji. EQ-WideSound stvara dojam široke zvučne slike, EQ-DeepBass osigurava bogat, dubok bas korištenjem dinamičke akustike i tehnika filtriranja, a EQ-AudioAlign podiže zvučno polje, osiguravajući da je zvuk na ravnini položaja slušatelja, čak i ako su zvučnici postavljeni niže, na primjer na podu.

Vrhunske karakteristike i povoljna cijena čine ovaj par Hi-Fi stereo-zvučnika idealnom nadopunom za vaš novi LCD ili plazma televizor, igraću konzolu ili Blu-ray player. Zvučnike je, naravno, moguće spojiti i na stolno ili prijenosno računalo.

Sa stražnje strane zvučnika nalaze se digitalni koaksijalni ulaz te analogni 2RCA i 3,5-milimetarski ulaz. Zvučnici istovremeno mogu biti pojeni na više uređaja, a pomoću tipke smještene na kontrolnom panelu s prednje strane desnog zvučnika ili pomoću bežičnog daljinskog upravljača sa šest tipki koji dolazi u paketu jednostavno odabirete ulaz koji želite.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.