Genius SP-975BT, NX-6550 i G-Shot FHD300A na Computex 2014 sajmu

Fotografija članka: Genius SP-975BT, NX-6550 i G-Shot FHD300A na Computex 2014 sajmu

Novi Bluetooth zvučnik (Genius SP-975BT), miš (NX-6550) i snimač (G-Shot FHD300A) pojavit će se premijerno na sajmu Computex 2014.

Oglas

Genius će na sajmu Computex 2014, koji se održava u tajvanskom Taipeiju, predstaviti neke svoje inovativne proizvode koji će se već nakon sajma pojaviti u prodaji širom svijeta. Mi smo naglasili samo neke, no pojavit će se i pregršt drugih proizvoda.

Nastavljajući se na uspješni CES 2014, Genius će također predstaviti nove proizvode kompatibilne s najnovijim mobilnim uređajima kao što su Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Microsoft Surface ili iPad Air. Svi novi proizvodi elegantno se uklapaju uz uređaje koje korisnici već upotrebljavaju. Osim za prijenosne uređaje, Genius I dalje razvija i predstavlja nove periferije za profesionalne igrače i uredske korisnike.

Naglasci iz Geniusove ponude na sajmu Computex 2014:
Genius SP-975BT – kompaktni prijenosni Bluetooth zvučnik s funkcijom One Touch Connect
SP-975BT je zvučnih malih dimenzija koji nudi bogat i glasan zvuk koji će vas navesti da podijelite svoj ritam sa svima koji se nalaze u blizini. Zahvaljujući Bluetoothu 4.0 i tehnologiji NFC, za povezivanje vašeg uređaja i ovog zvučnika dovoljno je da ih međusobno dodirnete. Otpornost na prašinu i vodu po standardu IP54 čini ovaj zvučnik savršenim za prenošenje gdje god putovali.

Genius NX-6550 – Najpouzdaniji bežični miš
Preciznost i dugotrajnost baterije čine NX-6550 mišem za savršenu produktivnost – jedna AA baterija može ga napajati nevjerojatnih 18 mjeseci. Kvalitetan rad osigurava infracrveni senzor rezolucije 1200 tpi, a miš je i izuzetno udoban tijekom svakodnevnog korištenja, zahvaljujući pametnom dizajnu.

Genius SP-975BT, NX-6550 i G-Shot FHD300A na Computex 2014 sajmuGenius G-Shot FHD300A – Najbolji partner za snimanje sportova
Otkada je mnogim ljudima snimanje i dijeljenje prizora iz svakodnevnog života postala značajna društvena aktivnost – visokovalitetan i prijenosan uređaj za snimanje postao je neophodan. G-Shot FHD300A opremljen je objektivom visoke osjetljivosti koji mu omogućuje snimanje videa u Full HD rezoluciji. S ugrađenim Wi-Fi-jem, možete snimku izuzetno brzo prebaciti na vaš mobilni uređaj. Dijeljenje snimaka – bilo s prijateljima ili cijelim svijetom – u svakom trenutku je udaljeno tek nekoliko poteza prstom.

Genius će na sajmu predstaviti i druge proizvode, uključujući bežične tipkovnice, miševe, stiluse, stalke i navlake za tablete, slušalice, bežične zvučnike i dodatke za profesionalne igrače. Inače, ako u to vrijeme budete na Computexu 2014, svakako posjetite štand Geniusa (L0418, paviljon TWTC Nangang Hall 4F).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.