Genius SP-900BT – prijenosni Bluetooth zvučnik za smartfone i tablete u vašem džepu

Fotografija članka: Genius SP-900BT – prijenosni Bluetooth zvučnik za smartfone i tablete u vašem džepu

Genius je ovih dana predstavio niz noviteta u svojoj ponudi, a jedan od zanimljivijih po nama je i novi Bluetooth prijenosni zvučnik, model SP-900BT.

Oglas

Izuzetno malen, lagan i dopadljivog dizajna, SP-900BT stane u svaku torbicu pa čak i u malo veći džep. Ugrađeni zvučnik nudi dva vata izlazne snage punokrvnog zvuka, što Vam omogućuje da ga koristite za kvalitetnu reprodukciju glazbe ili filmova s mobilnih uređaja poput iPhonea, iPada, tabletnih računala i smartfona zasnovanih na Android OS-u i drugim operacijskim sustavima ili PC-a. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, SP-900BT možete koristiti i za konferencijske pozive.

Na vrhu zvučnika nalaze se četiri tipke koje Vam omogućuju brzu kontrolu nad glasnoćom zvuka, uparivanje s drugim Bluetooth uređajima, kao i odgovaranje na dolazni poziv. SP-900BT napaja se iz ugrađene litij-ionske baterije, a kada dođe vrijeme za punjenje – jednostavno ga uz pomoć priloženog USB kabela spojite na računalo i bit će vrlo brzo ponovno spreman za rad.

SP-900BT podržava standard Bluetooth 3.0 i podržava rad na do 10 metara udaljenosti od uređaja na koji je spojen. Dolazi opremljen 3,5-milimetarskim audio-konektorom.

Preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 299 kuna. I na kraju donosimo i jednu vrlo simpatičnu video recenziju koju nećete apsolutno ništa razumjeti :) ali ćete dobiti bolju sliku kako izgledaju i funkcioniraju ovi zvučnici.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.