Genius SlimStar i250 tipkovnica – elegantna i kvalitetna, a jeftina

Fotografija članka: Genius SlimStar i250 tipkovnica – elegantna i kvalitetna, a jeftina

Genius je ovih dana tržištu predstavio elegantnu tipkovnicu Genius SlimStar i250 namijenjenu korisnicima koji žele i visoku funkcionalnost i vrhunski izgled.

Oglas

Tipke ove nove Genius SlimStar i250 tipkovnice dizajnirane su s glatkim, zaobljenim rubovima, što omogućuje prstima da savršeno pogode svaku tipku i glatko klize s jedne tipke na drugu čak i nakon nekoliko sati rada. Kako ne biste ometali kolege u uredu, tipkanje na i250 je gotovo nečujno. Elegantna, sjajna gornja ploha svojim je izgledom sličnim ogledalu unosi dah elegancije na vaš radni stol, što dodatno naglašava činjenica da su lampice NumLock, ScrollLock i CapsLock vidljive samo kada su ove tipke zaista i uključene.

Genius SlimStar i250 tipkovnica nudi 12 zasebnih funkcijskih tipki koje omogućuju pristup multimedijalnim i internetskim funkcijama. Primjerice – za predah pritisnite kombinaciju FN+F12 i u trenu ćete završiti na Facebooku. Dodatno, SlimStar i250 opremljena je s tri specifične tipke za Windowse 8 koje omogućuju prebacivanje između aplikacija, zatvaranje trenutne aplikacije te pokretanje pretraživanja.

Tipkovnica Genius SlimStar i250 dostupna je u opremljenijim dućanima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 89 kuna. Više potražite

Genius SlimStar i250 tipkovnica

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.