Genius Ring Presenter – prvi prezentacijski uređaj na svijetu koji nataknete na prst

Fotografija članka: Genius Ring Presenter – prvi prezentacijski uređaj na svijetu koji nataknete na prst

Ako imate novi Geniusov “drugačiji miš”, tada će i prezentacije primjerice u Power Pointu biti drugačije i jednostavnije za predavače, a efektnije za slušatelje.

Oglas

Gemius je počeo s prodajom prvog na svijetu prezentacijskog uređaja kojeg – umjesto da ga držite u ruci – možete smjestiti na prst. Ring Presenter se jednostavno, poput prstena, smješta na kažiprst i dok vam nije potreban gotovo da ga i nećete primjećivati, tim više što je unutrašnji dio obloženim mekim materijalom. Kada poželite prijeći na sljedeći slajd, dovoljno je palcem dodirnuti odgovarajuću tipku na Ring Presenteru – i prezentacija se poslušno pomiče naprijed.

Ring Presenter je opremljen s četiri gumba koji omogućuju pristup funkcijama pokretanja i zaustavljanja prezentacije (gornji gumb), pomicanja za jedan slajd natrag (lijevi gumb) odnosno naprijed (desni gumb) te uključivanje crvenog laserskog pokazivača ugrađenog u uređaj (donji gumb). Pokazivač je idealan za privlačenje pažnje vaše publike na određene detalje na prezentacijskom platnu.

Pored jedinstvenog dizajna i izuzetno jednostavne i intuitivne upotrebe, uređaj se ističe i time što ga možete koristiti poput običnog miša. Za to je zaslužan touchpad smješten na sredini uređaja koji se koristi kao i običan touchpad – uz razliku da za to ne trebate pomicati Ring Presenter s prsta. Uređaj se iz prezentacijskog načina rada u „mišji“ način prebacuje jednostavnim pomakom kliznog dugmeta na boku.

Ring Presenter napaja se iz litij-ionske baterije (indikator pokazuje kada je kapacitet baterije pri kraju), a na računalo se spaja uz pomoć USB konektora bežičnom 2,4-gigahercnom vezom dosega do 10 metara. Kada ga ne koristite, USB konektor se jednostavno smješta u udubinu na samom Ring Presenteru, kako ga ne biste izgubili. Baterija se napaja preko priloženog USB kabela.  Uređaj je dostupan u pet boja (plavoj, zlatnoj, ružičastoj, purpurnoj i zelenoj).

Preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 329 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.