Genius NX-6550 miš će izdržati čak 18 mjeseci na jednoj bateriji!

Fotografija članka: Genius NX-6550 miš će izdržati čak 18 mjeseci na jednoj bateriji!

Iz Geniusa opet odlične vijesti. Poznati svjetski proizvođač periferije za računala, predstavio je izdržljivi višenamjenski bežični miš Genius NX-6550.

Oglas

Kada kažemo izdržljivi, tada mislimo na njegovu potrošnju baterije koja je ponovo rekordno mala. Genius NX-6550miš je podjednako namijenjen uredskim korisnicima, kao i onima koji žele pouzdan i za korištenje udoban miš dok su na terenu.

Genius NX-6550 bežični miš na samo jednoj AA bateriji može izdržati i do godinu i pol dana rada, odnosno 18 mjeseci! Na ovaj način ne samo da smanjuje troškove, nego rješava korisnika brige o čestim zamjenama baterije – nakon zamjene, mirni ste sljedećih 18 mjeseci. Za ovako nisku potrošnju energije zaslužan je posebno dizajnirani infracrveni senzor razlučivosti 1200 tpi koji unatoč niskoj potrošnji omogućuje vrlo preciznu kontrolu pokazivača pri svakodnevnom uredskom radu.

Ukoliko vam kod zamjene pri ruci nije baterija AA formata, Genius NX-6550 (poput još nekih Geniusovih novijih miševa) bez problema može raditi i s manjom baterijom formata AAA – što je rješenje praktično i za one korisnike koji miš upotrebljavaju povremeno. Životni vijek baterije dodatno može produžiti prekidač za isključivanje – ukoliko ne koristite miša duže vrijeme (npr. na putovanju) jednostavno ga možete isključiti, a za još niže troškove, AA baterija uključena je u pakiranju.

olakšava rad korisnicima Windowsa 8, omogućujući im brzo prebacivanje između pokrenutih aplikacija, kao i prebacivanje između klasičnog desktopa i novog sučelja tek jednim pritiskom tipke.
Gumirano hvatište zaslužno je za dodatni komfor i precizniji rad, a miš je jednako pogodan za dešnjake i ljevake. Na računalo se priključuje prijamnikom izuzetno malih dimenzija koji se može spremiti u miš dok se ne koristi, a Geniusov mehanizam Stick’n’Go omogućuje da miš, dok ga ne koristite, pričvrstite za praktično bilo koju podlogu.

Genius NX-6550 bežični miš dostupan je u crnoj boji s plavom ili crvenom dekoracijom u bolje. Cijena u Hrvatskoj mu je samo 129 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.