Genius LuxePad A110 i LuxePad A120 – microUSB tipkovnice za tablete

Fotografija članka: Genius LuxePad A110 i LuxePad A120 – microUSB tipkovnice za tablete

Iz Geniusa nam dolaze dva zaniljiva proizvoda koje možete odlično iskoristiti na vašim tablet uređajima. Predstavljamo Genius LuxePad A110 i LuxePad A120.

Oglas

Oba modela tipkovnica koje se na tablet spajaju preko microUSB ulaza, modele Genius LuxePad A110 i LuxePad A120, predstavit ćemo ukratko.

Genius LuxePad A110 žična je tipkovnica koja se na tablet spaja preko microUSB utora, preko kojega se i napaja. Instalacija nije potrebna – tipkovnicu možete koristiti od trenutka kad je spojite na tablet. Pored uobičajenih tipki, na tipkovnici se nalazi i deset tipki koje će vam olakšati korištenje tableta – poput tipki za upravljanje glazbenim sviračem, zaključavanje tableta ili pristup e-mailu. Uz tipkovnicu je uključen i stalak koji će držati vaš tablet pod odgovarajućim kutom dok radite.

Genius LuxePad A110 i LuxePad A120

Genius LuxePad A120 tipkovnici dodaje i zaštitnu navlaku za tablet. Navlaka je opremljena klizačem i može se lako podesiti da sigurno drži bilo koji tablet dijagonale 7 do 8 inča. U zaklopljenom obliku, kombinacija navlake i tipkovnice u modelu A120 štiti vaš tablet od oštećenja, udaraca i ogrebotina, a u rasklopljenom obliku pretvara ga u pravu radnu stanicu, na kojoj izuzetnom brzinom možete odgovarati na e-mailove, dorađivati tablice ili pisati tekstove.

Genius LuxePad A110 i LuxePad A120

Genius i dostupni su u svim opremljenijim dućanima računalnom opremom po preporučenim i po nama vrlo povoljnim cijenama od 73 odnosno 113 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.