Genius KB-8000X zanimljiva multimedijska tipkovnica i miš

Fotografija članka: Genius KB-8000X zanimljiva multimedijska tipkovnica i miš

Genius nam se pohvalio kako je na tržište izbacio tipkovnicu i miš u kompletu, a prepoznat ćete ih pod nazivom Genius KB-8000X. Naimejnjena je u prvom redu ljubiteljima multimedijskih sadržaja.

Oglas

Ovaj elegantno dizajniran Genius KB-8000X duo nudi udobnost tijekom višesatnog korištenja i profinjen izgled. Tipkovnica je opremljena s 12 programibilnih tipki koje služe za brz pristup uredskim, internetskim i multimedijalnim funkcijama i omogućuju vam da u trenu preuzmete kontrolu nad svojim omiljenim programima. Za što bezbrižnije korištenje, tipkovnica je otporna na polijevanje.

Ergonomski oblikovan miš pogodan je za ljevake ili dešnjake, a rezolucija od 1200 tpi omogućuje savršenu preciznost u Windowsima i svim uredskim aplikacijama.

I tipkovnica i miš su bežični, na računalo se spajaju preko zajedničkog prijamnika minijaturnih dimenzija koji se spaja u USB priključak, a napajaju se s po dvije AAA baterije koje dolaze priložene u paketu.

Kombinacija dolazi u efektnoj crnoj izvedbi, a dostupna je u opremljenijim dućanima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.