Genius GX Gaming Manticore – tipkovnica za hardcore ljubitelje video igara

Fotografija članka: Genius GX Gaming Manticore – tipkovnica za hardcore ljubitelje video igara

Genius se pohvalio kako su napravili novu i zanimljivu gamersku tipkovnicu iz hvaljene serije igraće opreme GX Gaming. Tipkovnica Genius GX Gaming Manticore je namijenjena zahtjevnijim igračima, ljubiteljima MMORPG i RTS igara.

Oglas

Nova tipkovnica pod imenom Genius GX Gaming Manticore opremljena je pozadinskim osvjetljenjem u punoj RGB paleti od 16,7 milijuna boja  što vam omogućuje da sami odaberete nijansu koja vam najviše odgovara. Osvjetljenje je grupirano u tri područja na tipkovnici, a možete mu podešavati i intenzitet u četiri razine – od isključenog osvjetljenja do najjačeg.

Osam tipki za makro-naredbe smješteno je uz lijevi rub tipkovnice, a svaka je posebno oblikovana tako da već jednostavnim dodirom možete osjetiti koja od njih vam je pod prstima, što znatno ubrzava igranje. Još bolje – makro-naredbe možete snimiti izravno s tipkovnice, koristeći tipku Macro Record, bez potrebe za ulaženjem u sučelje Scorpion koje se isporučuje za upravljanje svim mogućnostima ove izvrsne tipkovnice. Kroz Scorpion možete podesiti tri profila za različite kategorije igara i zatim ih uključivati izravno s tipkovnice.

Za najbrže igrače, Genius GX Gaming Manticore tipkovnica podržava čak 20 anti-ghosting tipki, što znači da igrači ne moraju brinuti o tome da igra neće registrirati pritisak ukoliko je istovremeno pritisnuto više njih. Odziv tipkovnice, a samim tim i odgovor igre na pritisnutu tipku, odvija se munjevitom brzinom zahvaljujući frekvenciji prijenosa („report rate“) od 1.000 Hz, što jamči da će omiljena igra registrirati sve pritisnute tipke i reagirati na njih.

Tipkovnica Genius GX Gaming Manticore opremljena je i s dva USB priključka koja korisnicima omogućuju da spoje dodatne uređaje – poput miša ili slušalica. Na računalo se spaja pozlaćenim USB 2.0 konektorom na kabelu dužine 1,8 metara. Višak kabela je moguće „pospremiti“ ispod tipkovnice, a podnožje tipkovnice krije i poboljšane gumene „noge“ za veću stabilnost tijekom intenzivnog igranja.

Genius GX Gaming Manticore se može nabaviti u opremljenijim dućanima opreme za računala po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 kuna. Više o Geniusovim tipkovnicama potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.