Genius GILA MMO/RTS – profesionalni gaming miš koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Fotografija članka: Genius GILA MMO/RTS – profesionalni gaming miš koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Imati dobru periferiju na računalu, to svi žele i to nije upitno. Genius je poznat po relativno jeftinim i vrlo solidnoj periferiji, pa tako i miševima. Jedan od boljih je i novi GILA MMO/RTS.

Oglas

Kao što i sam naziv sugerira, namijenjen je za igranje MMO (Massive Multiplayer Online) i RTS (Real Time Strategy) igara, dakle onih kod kojih vam i nije toliko važna brzina, nego dugotrajno igranje, ili primjerice upravljanje velikim brojem vaših virtualnih vojnih jedinica, borba s stotinama i tisućama online igrača. Za sve to će vam odlično poslužiti profesionalni gamerski miš GILA.

Radi se o laserskom mišu koji je ergonomski dizajniran, a na sebi ima čak 12 programibilnih tipki koje možete prilagoditi pojedinim igrama i tako možda steći prednost nad protivnicima. Ugrađen je “over-clocking” SG Core II endžin s rangom osjetljivosti od 200-8200 dpi (dots per inch, odnosno točaka po inču), što također možete prilagoditi svojim igraćim potrebama. Brzi MCU firmware s 32KB omogućuje izvršavanje komandi za samo 1 milisekundu, što je 8X brže od klasičnih miševa.

Genius daje garanciju na 8 milijuna klikova, što je sasvim dovoljno za životni vijek jednog miša. Gila koristi takozvano Scorpion korisničko sučelje tako da igrači mogu sami zadati “Button Assignment”, “Macro Management” i neke druge funkcije, do čak 72 njih. Zanimljivo, ovom mišu možete kontrolirati i težinu, jer ima dodatne utege kojima ga možete “otežati”, što je dobro u pojedinim igrama.

Genius GILA MMO/RTS – karakteristike:
•    profesionalni gamerski miš za MMO/RTS igre
•    12 programibilnih tipki
•    over-clocking SGCii: osjetljivost od 200-8200 dpi
•    Scorpion gaming korisničko sučelje
•    do 72 tipke za korisnički definirane makro funkcije
•    16 milijunski RGB backlight sustav u tri područja
•    metalni utezi za prilagođavanje težine miša (6x 4,5 grama)
•    32K ugrađene memorije
•    kkvalitetni kabel od 1,8 metara s pozlaćenim USB konektorom
•    Rubber Finish dizajn kako ne bi klizio u ruci prilikom rada i li igranja

je dostupan preko web stranica proizvođača, uz 1-godišnju garanciju. Cijena mu je okruglih 100$. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.