Genius EasyPen M506A grafički tablet – crtajte s lakoćom u Photoshopu ili Corel Drawu

Fotografija članka: Genius EasyPen M506A grafički tablet – crtajte s lakoćom u Photoshopu ili Corel Drawu

Genius je predstavio vrhunski grafički tablet M506A koji će olakšati  i ubrzati rad svim korisnicima grafičkih programa poput Photoshopa ili Corel Drawa.

Oglas

M506A je izuzetno lagan i ergonomski oblikovan, a ono što ga izdvaja od većine konkurenata jest da se vrlo jednostavno koristi bez obzira na to jeste li dešnjak ili ljevak. Jednostavno ga okrenite u orijentaciju koja Vam odgovara i on će se prilagoditi Vašem načinu rada. Držač za olovku smješten je s gornje strane tableta i može se lako premjestiti na suprotnu stranu, ovisno o Vašim preferencijama. Na tabletu se nalaze četiri tipke koje omogućuju brz pristup funkciji Undo, brisaču te zumiranju u grafičkim programima.

Površina za crtanje omjera je 4:3 i dimenzija 5×6 inča (12,7×15,24 cm) te nudi iznimno visoku rezoluciju od čak 4.000 LPI (lines per inch – linija po inču). Tablet nudi čak 1.024 razine osjetljivosti na pritisak, zahvaljujući čemu je rad u grafičkim programima izuzetno precizan i brz, bez trošenja vremena na ispravljanje pogrešaka. Uz tablet dolazi olovka s dvije integrirane tipke pomoću koje možete crtati, slikati ili pisati kao s pravom olovkom. Olovka je, poput tableta, izuzetno lagana, ne koristi baterije i bežična je tako da je možete posve slobodno držati u ruci.

Kako biste odmah mogli početi s korištenjem tableta za ono u čemu on briljira, u paketu se besplatno isporučuju Adobe Photoshop Elements te Corel Painter Essentials 4 – dva vrhunska softverska alata za crtanje, slikanje i doradu fotografija.

EasyPen M506A se na računalo spaja putem USB sučelja i radi sa svim novijim verzijama Windowsa (od Windowsa XP nadalje) te s novijim verzijama OS X-a (od 10.4 nadalje).

Preporučena maloprodajna cijena iznosi 799 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.