Genius DVR-HD568 kamera za vozila koja snima Full HD u 30 sličica

Fotografija članka: Genius DVR-HD568 kamera za vozila koja snima Full HD u 30 sličica

Genius nam se pohvalio kako su napravili novu i cjenovno povoljnu digitalnu kameru za automobile. Predstavljamo Genius DVR-HD568 kameru.

Ova je kamera, kako kažu u Geniusu, odlična je za snimanje uvjeta vožnje na cesti ili kao pomoć pri nadzoru kretanja vozila, a može se koristiti i za sigurnosne namjene. Idealan je dodatak za sve profesionalne vozače i one koji provode puno vremena na cesti. Genius DVR-HD568 kamera je nasljednik DVR-HD565, a za razliku od prethodnika nudi čak 20 stupnjeva veći kut pokrivanja. Drugim riječima, pokriva čak 140 stupnjeva što je i više nego dovoljno za pregled ceste i situacije ispred vozila.

Korisnicima na izbor stoji mogućnost snimanja videozapisa u Full HD razlučivosti od 1920×1080 točaka uz 30 sličica po sekundi (fps) ili razlučivost od 1280×720 točaka uz 60 fps. Kvalitetu snimke na Genius DVR-HD568 kameri osigurava objektiv fiksnog otvora blende f/2,4, zaštićen četveroslojnim staklom. Visokokvalitetan 1/2,7“ CMOS senzor omogućuje jasne snimke čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja ili u noćnoj vožnji, a podrška za HDR rezultira briljantnim i živim bojama i snimkom visokog kontrasta.

Genius DVR-HD568 - kamera za vozila koja snima Full HD u 30 sličica

Snimljeni videozapisi mogu se pregledavati preko ugrađenog 2,4-inčnog LCD zaslona ili se mogu putem USB-a prebaciti na računalo, a moguće ih je gledati i na televizoru preko opcionalnog HDMI kabela. Genius DVR-HD568 kamera se postavlja s unutrašnje strane prednjeg stakla ili na upravljačku ploču kako bi snimila sve što se događa ispred vozila. Zahvaljujući tankom dizajnu i malim dimenzijama, ne ometa vidno polje vozača. Videozapis može poslužiti za nadzorne svrhe ili za rekonstrukciju pojedinih prometnih događaja u slučaju potrebe.

Snimka se pohranjuje na SD karticu – podržani su kapaciteti do 32 GB, što omogućuje višesatno snimanje bez prekida. U slučaju da se kartica u potpunosti popuni videomaterijalom, kamera automatski briše najstarije snimke i nastavlja sa snimanjem bez potrebe za intervencijom korisnika.

Preporučena maloprodajna cijena Genius DVR-HD568 kamere iznosi 899 kuna.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.