Genius Cam Mouse – prvi miš s kamerom na svijetu – klikaj, scrollaj i fotkaj

Fotografija članka: Genius Cam Mouse – prvi miš s kamerom na svijetu – klikaj, scrollaj i fotkaj

Genius nas je obradovao novim zanimljivim mišem. Novi Genius Cam Mouse prvi je miš na svijetu s integriranom digitalnom kamerom. Ako se pitate koja mu je primjena, reći ćemo vam – višestruka.

Oglas

Kamera je na Genius Cam Mouse smještena s donje strane miša, a korisnicima omogućuje da u trenu uhvate zanimljiv trenutak, naprave fotografiju papirnatog dokumenta ili očitaju QR kod bez potrebe za pomicanjem ruke i traženjem drugog uređaja.

Kameru rezolucije 2 MP, koja je u mogućnosti snimati i video, aktivirate jednostavnim povlačenjem poklopca na leći, nakon čega je ona trenutno spremna za rad – jedan klik snima fotografiju. Ova kombinacija izuzetno je pogodna u situacijama kada pratite predavanje i želite „uhvatiti“ zabilješke na ploči ili slušate prezentaciju, a prezenter prebrzo prolazi kroz slajdove.

Fotografije koje napravite Genius Cam Mouse mišem mogu se automatski prebaciti na društvene mreže, a u paketu s mišem dolazi i softver za obradu fotografija.

Genius Cam Mouse opremljen je BlueEye senzorom miša rezolucije 1.200 tpi koji radi na gotovo svim površinama i izvrsno funkcionira kao miš za uobičajene i uredske poslove. Na računalo se spaja putem USB kabela.

Uređaj se može nabaviti u opremljenijim dućanima po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 179 kuna.

Kao i uvijek, naš portal vam donosi više od drugih, pa u nastavku možete vidjeti i video koji će vam dodatno dočarati mogućnosti Genius Cam Mouse miša. Više potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.