General Mobile GM8: Android One smartfon koji obećava

Fotografija članka: General Mobile GM8: Android One smartfon koji obećava

Kompanija General Mobile proizvodi smartfone visoke kvalitete za malu cijenu, a novi GM 8 to i potvrđuje.

Oglas

Još 2015. godine je ova kompanija izbacila svoj prvi Android One smartfon, a radilo se o GM 4G modelu koji je uz 2 GB radne memorije na čistom Androidu nudio fluidan rad bez zastajkivanja te nadogradnju sustava čim se ista pojavi. Nastavili su s dobrim radom modelima GM5 Plus, GM5 i GM6, a ovih dana nam nude novi model koji će svojim značajkama i cijenom konkurirati mnogima.

GM 8 je smartfon koji dolazi u dvije verzije, od kojih će jedna biti Pro inačica. Izgledom se neće razlikovati, već samo u podatkovnoj i radnoj memoriji. Pro inačica dolazi sa 4 GB RAM-a i 64 GB podatkovne memorije, dok će obični GM 8 imati 3 GB RAM-a i 32 GB podatkovne memorije. Ekran ovog smartfona je veličine 5.7“ HD rezolucije 1440 x 720 točaka s omjerom 18:9. Na poleđini se nalazi kamera od 13 MP ispod koje je pozicioniran čitač otiska prsta. Prednja, selfie kamera je isto od 13 MP, a zanimljivo je da će imati i bljeskalicu. Mobitel će nuditi i dobar zvuk s Dolby Audio potpisom. Dolazi s procesorom Snapdragon 435 i Android Oreo operacijskim sustavom. S obzirom da se radi o Android One uređaju, GM 8 će nuditi jednostavnost korištenja, sigurnost i naravno najnovija ažuriranja softvera. Spomenimo još i bateriju od 3070 mAh koja bi trebala biti dovoljna za cjelodnevno korištenje.

General Mobile GM 8 se može kupiti na službenim stranicama kompanije po cijeni od 999 turskih lira, što je približno 1600 kuna. S obzirom na specifikacije koje nudi, možemo reći da bi GM 8 mogao proći jako dobro na tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.