Geekbuying Black Friday – dva tjedna akcijske prodaje do čak 75% popusta

Fotografija članka: Geekbuying Black Friday – dva tjedna akcijske prodaje do čak 75% popusta

Priča s velikim popustima se nastavlja. Nakon velike rasprodaje za 11.11. nastavlja se slijedeća, što nas posebno veseli. Ovo je “povoljna” priča o Geekbuying Black Friday, u kojoj se popusti računaju i do 75%.

Oglas

Osim samih popusta na pojedinim proizvodima, možete iskoristiti i brojne kupone za popust, a ako ste sretniji možda osvojite i OnePlus X smartfon. Sama je akcijska stranica vrlo uredno složena, a proizvodi su grupirani po logično raspoređenim kategorijama.

Na samom vrhu se uvijek nalazi nešto što se zove “Flash Deal”, vrlo povoljna rasprodaja vrlo zanimljivih proizvoda po osjetno sniženim cijenama. Sviđa nam se YotaPhone 2 smartfon s ekranom i na stražnjem poklopcu, a koji možete nabaviti za zaista sitne novce :)

Karakteristika ove rubrike je, ako je tako možemo nazvati, osjetno snižena cijena pojedinih proizvoda u vrlo kratkom vremenu. I sami to možete provjeriti na akcijskoj stranici.

Slijedi i zanimljiva nagradna igra koju ovdje nećemo opisivati, pravila su vrlo jednostavna što ćete i sami moći vidjeti na istoj stranici. U nastavku se nalaze grupirani proizvodi grupirani po kategorijama – smartfoni, tablet PC, Android TV boxovi, nosiva tehnologija, elektronika i drugi tehnički proizvodi.

Slijedeća kategorija svrstava proizvode po brendovima, vama poznata imena kao što su Xiaomi, DJI, LeEco, Chuwi, Teclast,…

Sviđa nam se i kategorija koja se zove “Bottom Price” proizvodi s cijenom skinutom do kraja, svakako je provjerite. Slijedi kategorija s nadolazećim proizvodima, ne trebamo vam posebno objašnjavati. Sve u svemu, ponuda je zaista bogata i vjerujemo kako imate puno toga za pogledati.

Uzmite si vremena i pregledajte ono što vas zanima, akcija je tek počela i traje do čak 27. studenog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.