Geekbench za Android i iOS sustave osvanuo u trećem izdanju

Fotografija članka: Geekbench za Android i iOS sustave osvanuo u trećem izdanju

Geekbench mjerilo performansi za iOS i Android sustave je konačno dobilo svoje treće izdanje nakon šest godina postojanja. Iako softverska mjerila performansi često imaju pristrane rezultate i usporedbe uopće nisu realne, ali program Geekbench od Labs Inc –a, ne pati previše od navedenih slabosti.

Oglas

 

Upravo je to jedan od razloga zašto mi koristimo ovo benchmark mjerilo kod testiranja uređaja ali ne besplatnu inačicu već kupljenu. No dobro. Vratimo se na temu. Novi Geekbench 3, donosi za 15 novih mjerila i stres testova u različitim fazama rada procesora od šifriranja, obrade slika i signala do raznih fizičkih simulacija.

Osim navedenog će se prikazivati dvije vrste rezultata: jedan za “single core” izvedbu i drugi za “više jezgrene procesore. Dodatno za iOS uređaje su napravljene kozmetičke promjena u skladu sa iOS 7 sustavom. Jedini “minus” Geekbench 3 programa je da ne testira grafičku izvedbu uređaja i potrebno je u tu svrhu koristiti neki zasebni GL Benchmark program.

Nova aplikacija Geekbench 3, je dostupna na Store po cijeni od 0.79 € i na za 0.89 €.  ima cijenu od 8,99 € do kraja mjeseca, a nakon toga bit će potrebno platiti 13,99 €.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.