Gears of War 4 – ako nemate 80 GB praznog prostora zaboravite na igru!

Fotografija članka: Gears of War 4 – ako nemate 80 GB praznog prostora zaboravite na igru!

Igra Gears of War 4 će se u prodaji pojaviti za desetak dana, točnije 11. ovog mjeseca. No, čini se kako bi nekima mogla zadati glavobolju jer je – ogromna.

Oglas

Zamislite ovu situaciju – skupite tih 59,99$ za igru i skinete igru, krenete s instalacijom, a računalo vam nakon nekog vremena kaže – neće ići. Prozor s upozorenjem vam javlja kako nemate dovoljno prostora na vašem HDD ili SSD disku za instalaciju igre. Kako nema, pa prazno je bar 50 giga! Da, ali igra zauzima brutalnih 80 GB praznog prostora na disku!

Ništa bolja situacija nije niti na Xbox One konzoli. Istina, trebat će vam “samo” 54,6 GB pa se dobro pripremite. Ako nemate dovoljno prostora niti u jednom niti u drugom slučaju očekuje vas mukotrpno brisanje svega što vam ne treba. Znate već kako to ide, mukotrpno…

U svakom slučaju, radi se o novoj Gears of War 4 video igri koju potpisuju Microsoft Studios kao izdavač, a The Coalition kao developer. Da, to je novo ime, po prvi puta više nema Epic Gamesa.

A sve ostalo potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.