GearBest vam poklanja novi UMi Plus smartfon – osvojite ga besplatno!

Fotografija članka: GearBest vam poklanja novi UMi Plus smartfon – osvojite ga besplatno!

11.11. je veliki dan u Kini. To je dan kada se ide najviše u shopping, jer su popusti najveći. No, mi imamo i puno bolju varijantu – što kažete na osvajanje UMi Plus smartfona besplatno? Da, GearBest nam je obećao poslati ovaj vrhunski smartfon koji ćemo vam i pokloniti.

Oglas

Za one koji ne znaju, Singles Day (dan samaca) se u Kini se obilježava 11. studenog (11.11.), no kako su nam rekli poznatiji je kao najveći potrošački dan kada se možda i najviše kupuje, nešto slično kao “black friday” u Americi. U tom tjednu prodavači daju najveće popuste na svoje proizvode tako da se kupovina u narednih nekoliko dana itekako isplati.

No, mi smo otišli korak dalje. Zahvaljujući GearBestu koji naš Racunalo.com portal smatra jednim od najrelevantnijih u Hrvatskoj i ovoj regiji, obećali su kako će jednom našem najs(p)retnijem čitatelju ili čitateljici pokloniti novi UMi Plus pametni telefon, koji smo nedavno imali prilike i testirati.

Samo ćemo vas podsjetiti kako UMi Plus ima 5,5 inčni Full HD ekran, radi na 8-jezgrenom MediaTekovom Helio P10 procesoru na 1,8 GHz, uz 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Kamere su od 5 MP i 13 MP, radi na Android 6.0 Marshmallowu, podržava hibridni Dual SIM, 4G LTE+VoLTE, OTG, USB Type-C, te ima LED notifikaciju, čitač otiska prsta i bateriju od 4000 mAh (brzo punjenje).

Kako osvojiti odlični UMi Plus pametni telefon?

Vrlo jednostavno. Trebate poslati/napraviti slijedeće:
1. Podijelite na vašem Facebooku, Twitteru (pošaljite screenshot gdje se to vidi)
2. Lajkajte stranicu (pošaljite screenshot gdje se to vidi)
3. Napišite što mislite o GearBestu, odnosno 11.11 akcijskoj prodaji

Tražene podatke pošaljite na naš email info(et)racunalo.com – gdje “(et)” naravno treba zamijeniti s “@” – te nam pošaljite svoje podatke – ime i prezime, adresu, grad i poštanski broj, te broj mobitela.

Ovaj nagradni natječaj traje od danas (10.11.2016) do 15.11.2016. godine do 23:59 sati. Nakon odabira pobjednika poklon (UMi Plus smartfon) GearBesta će poslati direktno na vašu kućnu adresu. Budite pažljivi, napišite točne podatke kako bi poklon mogao stići na vašu adresu.

Napomena: na nagradni se natječaj mogu prijaviti svi s prebivalištem u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori ili Makedoniji.

Nakon pregledavanja svih vaših emailova, uredništvo je odlučilo kako je “najkreativniji” bio Frane Vrkić iz Rijeke, koji je osvojio UMi Plus smartfon. Čestitamo!

Samo ćemo na kraju dodati kako smo dobili zaista velik broj prijava što nas je ugodno iznenadilo, i to – Hrvatska (75%), BiH (11%), Srbija (9%), Crna Gora (2%), Makedonija (1%) Slovenija 2%).

Hvala vam svima što ste se prijavili na ovaj nagradni natječaj, vrlo ste nas ugodno iznenadili, kako brojem tako i sadržajem! Zato smo za sve vas pripremili jedan poklon (da, baš za sve!), nešto na čemu smo dugo i marljivo radili. Svakako posjećujte portal ovih dana i iznenadite se… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.