GearBest slavi 3. rođendan – uključite se u kreativni video natječaj!

Fotografija članka: GearBest slavi 3. rođendan – uključite se u kreativni video natječaj!

GearBest je u samo tri godine postao jedan od globalno najpopularnijih webshopova. Svoje vjerne kupce žele dodatno nagraditi, tako da vam preporučujemo da se uključite u ovaj simpatični video natječaj.

Oglas

Sva se pravila natječaja nalaze na posebnoj , a on traje od 9. siječnja do 13. veljače, dakle imate i više nego dovoljno vremena osmisliti zanimljivu video čestitku. Snimite svoje video čestitke i uploadajte ih na . Prijaviti se možete preko emaila, Facebooka ili Google+.

Pobjednički video filmići će biti objavljeni na GearBest Facebook stranicama, a pobjednik će biti odabran u skladu s kriterijima koje također možete pronaći na istoj rođendanskoj stranici, a svakako preporučujemo pogledajte i rođendanski video niže.

A nagrade koje možete osvojiti? Ima ih puno, a radi se o raznim uređajima kao što su smartfoni, tableti, akcijske kamere, leteći dronovi, pametni satovi, odjeća, kućna elektronika i puno drugih zanimljivih sitnica. Niže na možete već vidjeti neke video uratke koje su napravili neki igrači, možda vam sine i vaša ideja :)

Svakako se prijavite na , a mi im želimo – sretan 3. rođendan!

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.